Vi söker engagerad distriktssköterska

Vi söker just nu en distriktssköterska som gillar utmaningar och gillar att utvecklas.

Vi i Upplands-Väsby är en av två vårdcentraler inom vår koncernen. Veritas Vårdcentral ägs av SwefiCare AB som även äger och driver Veritaskliniken vilken är en privat läkarklinik med inriktning mot estetiska behandlingar.

På vår vårdcentral i Upplands-Väsby arbetar distriktsläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor samt sekreterare. Vi har cirka 3000 listade patienter.

Vi söker dig som är initiativtagande, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du är lugn och strukturerad med förmåga att prioritera och kunna fatta snabba beslut. Tar ansvar för det egna arbetet samt vill vara med och utveckla vår vårdcentral.

Om tjänsten

Vi erbjuder ett intressant och stimulerande arbete där du har chans att utveckla dig och fortbilda dig inom ditt yrke. Ditt arbetet består i sedvanligt mottagningsarbete, telefonrådgivning och hemsjukvård.

Erfarenhet

Vi ser gärna att du arbetat som distriktssköterska i några år. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av att arbeta på vårdcentral och inom hemsjukvård samt om du jobbat med inriktning mot astma/KOL. Det viktiga är att hitta rätt person och att du är intresserad av arbetet samt att du har god förmåga att känna in människor och vet vad det innebär att jobba i en privat verksamhet.

Körkort och körvana är ett krav.

Förmåner

Utbildning och fortbildning inom estetiska behandlingar, friskvårdsbidrag.

Anställningsform

Tillsvidareanställning, Heltid.
Tillträde enligt överenskommelse.
6 månaders provanställning.

Vi behandlar ansökningarna löpande.

Ansökan skickas till jobb@veritasvardcentral.se