Dermatologisk ansiktsbehandling med kemisk peeling från Neostrata

Medicinsk ansiktsbehandling med kemisk peeling | Veritaskliniken

OBS! Detta är en behandling som ligger utanför vårt avtal med landstinget och behandlingen bekostas helt privat.

Vi använder kemisk peeling från NeoStrata. Vi har valt att jobba med Neostratas produkter då de ligger i absolut framkant när det gäller kemisk peeling. Det är medicinska produkter och inte kosmetiska därav ger de mycket fina resultat.
 

NeoStrata behandling - Vad kan jag förvänta mig?

 Avlägsnar döda hudceller från ytan

 Normaliserar cellförnyelsen

 Minimerar tilltäppning av porer

 Minimerar akne och plitor

 Ger jämnare hudton, reducerar pigmentering

 Ger ökad fyllighet och fasthet
 

Hur går behandlingen till?

Under behandlingen appliceras en hög koncentration av glykolsyra på det yttersta hudlagret, denna får sedan verka en kort tid under övervakning. Behandlingen avslutats genom att glykolsyran neutraliseras på huden. Hela behandlingen tar mellan 20-30 minuter.

Beroende på din hudtyp och kvalite på hud använder vi olika styrkor och koncentrat från Neostrata. AHA finns i styrkorna 20%, 35%, 50% och 70% glykolsyra. AHA blandas ofta med Citroncyra eller Mandelsyra beroende på hudproblem. Sen har vi även en kraftig Retinol peel för hudföryngring. Val av styrka och typ av syra avgör vår distrikssköterska efter att ha tittat på din hud och ni tillsammans diskuterat fram vilket resultat du önskar uppnå.

Vi rekommenderar att när du börjar med peeling att du rivstartar och kommer regelbundet de första veckorna, för att kicka igång processen och få ett bra resultat. Efter det räcker det att komma några gånger per år för att upprätthålla och bevarar det fina resultatet. Vår personal kommer att rekommendera dig produkter från Neostrata som passar din hudtyp som du regelbundet bör använda hemma. Vi har de flesta av Neostratas hudvårdsserier och som tidigare nämnts är NeoStrata medicinsk hudvård och därmed väldigt effektiva därför bör du prata med oss innan du väljer serie att använda för hemmabruk. Här kan du läsa mer om produkterna
 

AHA-peel

Behandlar Solskador, hud med aknetendens, känslig tunn hud, hyperpigmenteringar och miljöpåverkad skadad hud.

Aktiva ingredienser
Alpha hydroxy acids (samlingsnamn för koncentrerade frukt, socker (glykol) och milda mjölksyror).

Prislista (Vid köp av paket om 6 behandlingar ger vi rabatt)
AHA-peel - 1200 SEK / behandling
Retionol Peel - 1500 SEK